Redo för ett intergalaktiskt kök

Så blev det av tillslut. Nya köksluckor. Mina argument mot detta har sinat med åren och nu insåg jag att det faktiskt inte var varken så svårt eller dyrt som jag har varit rädd för. Jag hade en säljare här från www.malarkok.se för några dagar sedan som kikade och kalkylerade på mitt kök, och jag blev positivt överraskad måste jag säga. Man skrämmer upp sig själv alltför lätt.

Vitt, vitt, vitt!
Jag vet att jag inte är den mest färggranna personen, varken när det kommer till hemmet eller klädstilen heller för den delen. Så ni blir nog inte alltför förvånade när jag erkänner att valet föll på vitlackerade luckor ur en serie som hette ”Dövad Vit Ask”. Jag har ju ett ganska mörkt trägolv i köket och jag gillar kontraster mellan mörkt trä och vita toner, så det var knappt en fråga ens en gång. Däremot var jag lite fundersam på om jag ville ha nå mönster på luckorna eller inte, men det slutade med ett nej på det också. Bara raka, enkla, vackra luckor i vitt.

Goda stjärnor!

Goda stjärnor!


Ekonomiska beslut är goda denna månad
Om man tittar på hur stjärnorna står i förhållande till solen denna månad så har jag mitt stjärntecken i det stjärnhus som representerar de ekonomiska besluten. Det betyder att om man ska göra större investeringar så är det nu man ska passa på, eftersom man har kraften från stjärnorna i att det ska vara en givande investering. Om man tror på detta eller inte är upp till var och en, men jag som har intresse för det här tycker att det känns rimligt. Jag hade väl i och för sig tagit beslutet ändå, för det var verkligen dags.

Då återstår att se om mina möbler kommer att passa till det nya köket också, eller om det kommer att bli dags att byta ut även dom framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *