Funderar på ett uterum

Vi funderar på att skaffa oss ett uterum. Med tanke på hur somrarna ser ut här i Sverige så känns det som en ganska bra investering. Att kunna njuta av trädgården utan att behöva sitta ute verkar smart, och dessutom förlänger man ju sommaren med ett uterum eftersom man kan sitta där och mysa även när det börjar bli kyligare ute. Det ser alltid så härligt ut när man ser familjer i uterum på tv-reklamerna, och jag kan nästan se oss sitta i vårt nya uterum och mysa fast regnet öser ner utanför. Tänk att kunna sitta där och läsa en bok eller dricka en kopp te och lyssna på bra musik, och när solen kommer öppnar man bara upp så att inne och ute möts.

Problemet är väl mest att bestämma sig för vilken leverantör man ska välja, för det handlar ju ändå om en ganska stor investering och då vill man ha mycket för pengarna. Eftersom vi inte alls är kunniga inom det här området så måste vi kunna lita på att den som hjälper oss har kunskapen och erfarenheten att rekommendera en passande lösning för oss. Vi har kikat runt lite på några olika leverantörer och hittills känns Uterumsmästarna som det bästa valet. De verkar vettiga och det verkar som att de har grejer av bra kvalitet. Dessutom har vi bekanta som har anlitat dem och de upplevde det hela som väldigt smidigt.

Men det här ligger ändå några år framåt i tiden. Först gäller det att spara ihop lite pengar, men det är ju aldrig för tidigt att börja höra runt och planera så att man har lite mer kött på benen när det är dags. Vem vet, vi kanske skrapar hem storkovan på Triss eller prickar miljonen på Bingolotto! Men då måste vi ju köpa lite lotter först förstås…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *