Bulldog i ansiktet

bulldogHär sitter jag med Bulldog i ansiktet. Nu menar jag förstås inte hunden, även om jag tycker att det var roligt att få det att låta så, utan jag pratar om hudvårdsprodukter från märket Bulldog. Jag har nämligen bestämt mig för att skapa någon slags hudvårdsrutin där jag tar bättre hand om min hud, så jag beställde lite grejer från sajten Fina Mig och då föll valet på Bulldog. Fina Mig har olika märken med produkter som är speciellt framtagna för män och det är ju lite svårt att veta vad man ska välja, men alla verkar bra så jag gick helt enkelt efter vilken som hade snyggast förpackning.

Jag har köpt en kräm för ansiktet och en kräm för kroppen, och så har jag köpt after shave och en ansiktstvätt. Jag tror inte att man ska göra det för svårt för sig med en massa olika krämer och tvålar i en massa olika steg, för då är risken stor att man inte orkar hålla sig till rutinen efter ett tag. Så är det i alla fall för mig. Jag behöver någonting enkelt som går snabbt, och med de här produkterna kan det liksom inte bli fel. Smörja in kroppen efter duschen. Tvätta ansiktet och smörja in det, och så på lite med lite after shave efter rakning.

Jag måste säga att det känns väldigt bra. Det känns som att min hud är mycket mjukare och så luktar den lite gott också. Och så känns det liksom fräscht att smörja in sig. Nu har jag ju bara precis börjat använda produkterna så jag kan inte direkt uttala mig om hur de fungerar, men jag har en bra känsla och jag hoppas att min hud blir lite gladare nu när jag har bestämt mig för att ta hand om den på ett bättre sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *